Bel ons +31 (0)70 204 2850
Steinmetz | De Kort B.V.
Javastraat 55
2585 AE Den Haag
Instagram   /   Linkedin   /   Youtube
Verkocht

Populierstraat 94

 

Bomenbuurt. Luxueus, met hoogwaardige materialen compleet gerenoveerd 3 kamer appartement (68m²) op de tweede etage met balkon. Dit fraaie kantenklaarhuis beschikt over een royale doorgebroken woonkamer, luxe open keuken voorzien van Siemens inbouwapparatuur, 2 slaapkamers en een luxe badkamer. Daarnaast beschikt de woning over nieuwe centrale verwarming, strak stuc- en schilderwerk, nieuw leidingwerk (gas/water/elektra) en is geheel voorzien van kunststof kozijnen met dubbel glas. Bovendien is de woning totaal geïsoleerd en beschikt over een A label! daarnaast wordt de woning geleverd met 6 maanden garantie op de renovatie!

Gunstige ligging t.o.v. winkels (Fahrenheitstraat en Thomsonlaan), openbaar vervoer en diverse scholen. Groen-, sport- en recreatievoorzieningen alsmede zee, strand en duinen op enkele minuten fietsen bereikbaar.

Indeling:

Entree; hal; modern vrijhangend toilet met fonteintje; doorgebroken woonkamer ca. 8,9×4 met luxe open keuken voorzien van Siemens inbouwapparatuur en openslaande deuren naar balkon met vlonders ca. 4,1×1,1; kast met wasmachine aansluiting en opstelplaats cv-ketel; toegang tot achterslaapkamer ca. 5.2×3.5, luxe badkamer ca. 3,5×1,5 met douche en dubbele wastafel; voorzijslaapkamer ca. 2,9x2x4 . .

Bijzonderheden:
– Energielabel A
– Verwarming middels AWB cv-ketel uit 2019
– Elektra: 8 groepen met 2 aardlekschakelaars
– Geheel voorzien van kunststof kozijnen met dubbel glas
– Vernieuwd leidingwerk (gas/water/elektra)
– 6 maanden garantie op de renovatie
– Actieve VvE; bijdrage € 34,- per maand, kasreserve +- €21.000,-
– Woonoppervlakte ca. 68m²
– Eigen grond
– Projectnotaris: Rosenberg Polak
– Niet-bewoningsclausule en overdrachtsbelastingclausule van toepassing
– In verband met het bouwjaar van de woning wordt ongeacht de kwaliteit in de NVM koopakte een ouderdoms- en materialenclausule opgenomen
– Oplevering per direct

top etage
70 m²

Recente projecten