Bel ons +31 (0)70 204 2850
Steinmetz | De Kort B.V.
Javastraat 55
2585 AE Den Haag
Instagram   /   Linkedin   /   Youtube
Verkocht

Van Alkemadelaan 31

Den Haag

 

Naast de poort gelegen bijzondere geheel gerenoveerde ruime dubbele benedenwoning (parterre en 1e verdieping) van bijna 160m2 !! met kelder, grote goed aangelegde zonnige tuin met zijentree. Geheel voorzien van dubbele beglazing.

Indeling: entree, hal met originele marmeren vloeren en wanden, tochtseparatie, grote centrale hal, modern wc met fonteintje en direct daglicht, kelder in drie delen, achter zijkamer met toegang naar de tuin, deze kan ook uitstekend als ingang worden gebruikt gezien de zijentree in de tuin.

Royale zitkamer aan de voorzijde met hoekhaard (te checken op functionaliteit), in de achterkamer is de nieuwe moderne keuken met kookeiland en inbouwapparatuur gesitueerd, aangrenzende serrekamer met toegang tot de nieuw aangelegde achtertuin met terrassen. De serre heeft een elektrisch bedienbare zonnescherm. Hoge plafonds met lijsten, veel licht en fraaie vloerafwerking over de gehele begane grond.

Fraai trappenhuis naar 1e verdieping, ruime overloop, modern wc met fonteintje, grote gangkast met opstelplaats nieuwe cv-combiketel en aansluiting wasmachine, kleine study achter, grote achterkamer met openslaande deuren naar balkon, twee slaapkamers aan de voorzijde en een nieuwe compleet gerenoveerde badkamer met ligbad, inloop douche, designradiator en wastafel met ombouw. Ook hier is de gehele verdieping voorzien van fraaie vloerafwerking.

Nadere gegevens:
– Eigen grond
– Woonoppervlak ca. 159m2 exclusief kelders
– Grote achtertuin met zij ingang
– Geheel voorzien van dubbele beglazing
– Geheel gerenoveerd
– Fraaie vloeren
– Nieuwe binnendeuren en deurbeslag
– VVE bijdrage € 90,- per maand
– Ouderdom en milieu clausule worden opgenomen
– Niet bewoond clausule wordt opgenomen
– Informeer bij interesse naar de garantieregelingen
– Projectnotaris Rosenberg Polak

Rijtjeshuis
160 m²
Nee