Bel ons +31 (0)70 204 2850
Steinmetz | De Kort B.V.
Javastraat 55
2585 AE Den Haag
Instagram   /   Linkedin   /   Youtube
Verkocht

Van Brakelstraat 104

 

 

Van Brakelstraat 104 te ’s-Gravenhage: “De parel van het Zeeheldenkwartier”

LUXE met hoofdletters, zelden worden dit soort projecten op deze hoogwaardige wijze opgeleverd. Om de hoek van de gezellige Prins Hendrikstraat en plein gelegen volledig gerenoveerd en ruim 5-kamer parterre woning met dubbele achteruitbouw. De woning beschikt over 4 slaapkamers is en geheel voorzien van vloerverwarming. De gehele elektrische installatie is voorzien van de moderne Domotica techniek, een fraaie stadstuin welke de voorzijde van de woning met de achterzijde verbindt, twee luxe design badkamers en een ruim dakterras op het Zuidwesten gesitueerd.

Zie de indeling en metrage in de toegevoegde plattegronden.

Indeling:
Fraai gerestaureerde voorgevel, entree appartement op de begane grond, vestibule met uitgebreide meterkast (12 groepen en 3 aardlekschakelaars), gang met grote (ca. 1x1m) Belgisch hartstenen plavuizen, vaste kasten (waaronder aansluiting wasmachine / droger) en ruim separaat toilet met fontein. Werkelijk op niets is bespaard: de gehele woning is bijvoorbeeld voorzien van mooie design inbouwspots welke wordt bestuurd door het geavanceerde Domotica systeem. Hiermee is de volledige woning te besturen en kan worden gecombineerd met andere toepassing scenario’s welke door de eigenaar zelf op intelligente manier beheert kan worden, meer informatie kan worden opgevraagd bij de makelaar.

Stalen openslaande deuren naar de ruime woonkamer met mooi en strak gelegde visgraat vloerdelen, zeer luxe open keuken voorzien van kookeiland met inductie kookplaat met ingebouwde afzuiginstallatie, fantastisch marmeren aanrechtblad open boek constructie, wijnkoeler, inbouw vaatwasser, voldoende kastruimte en spoelbak met Quooker. Ruime wandkasten aan de achterzijde voorzien van 2 ovens, aansluiting koffiezetapparaat en koel-/vriescombinatie. Openslaande deuren naar de betegelde stadstuin met buitenverlichting, welke eveneens te bereiken vanuit de slaapkamer aan de achterzijde waardoor er een mooie doorloop ontstaat.

Gang met daklichten, vaste kasten (waaronder met gloednieuw CV installatie) naar de achteruitbouw, 2 slaapkamers aan de stadstuin gelegen, ruim- en luxe afgewerkte badkamer aan de achterzijde (BG) met dubbele wastafel, vrijstaand ligbad en dubbele inloopdouche.

Vaste trap vanuit de gang naar de eerste verdieping in de achteruitbouw met slaapkamer voorzien van tweede badkamer met inloopdouche en vaste wastafel. Vanuit de slaapkamer boven is er toegang tot het ruime dakterras aan de achterzijde op het Zuidwesten gelegen.

Bijzonderheden:
– gelegen op eigen grond
– actieve VVE, bijdrage …… per maand;
– ….e aandeel in de gemeenschap;
– volledig voor voorzien van nieuwe harthouten kozijnen met HR++ glas;
– zeer hoogwaardige materialen zijn gebruikt tijdens de renovatie;
– garantie werkzaamheden?
– Energielabel?
– 2 badkamers en 2 buitenruimtes;
– meetrapport en onafhankelijke bouwkundig rapport beschikbaar;
– oplevering in overleg doch kan snel;

Interesse in deze woning? Schakel uw eigen NVM-aankoopmakelaar in!

 

parterre
148 m²

Recente projecten